Sjuk så sjuk


Har varit sjuk ett tag. Så fruktansvärt ont i halsen. Det vill inte bli bättre och det blir inte heller sämre. Till slut tog jag idag tag i saken och hörde av mig till en onlinedoktor för att se om de kunde hjälpa mig. Vågar ju inte träna eller något när jag har så ont i halsen hela tiden och nu har det pågått så länge att jag måste se om det är något annat fel.

Tänkte först att en online doktor inte kan hjälpa mig med halsont så försökte med min vårdcentral. Men asså herregud. Först fick jag vänta sjuuukt länge på att komma fram ens sen var såklart alla tider slut för idag och eftersom mitt besvär inte var så akut så kunde de boka mig till en tid men då fick jag vänta två veckor. Och vill jag inte vänta så var det samma procedur imorgon igen med att försöka hinna ringa innan alla andra då. Så jag tänkte att jag i alla fall kan testa en läkare online om det kan funka. O yes. Jag skickade bilder på min hals så han kunde se in i den. Kunde konstatera halsfluss och har nu fått antibiotika utskrivet till mig. Så nu börjar det redan efter två dagar bli bättre.

12 april

Åh vad skönt att få sova länge, första gången under lovet som jag faktiskt har fått sova ut! Dock så har jag ingen aning om vad jag ska göra idag, kanske testa min nya damcykel eller vad tycker ni? Fotograferingen som jag skulle varit på blev framflyttad och jag vill helst inte bara vara hemma hela dagen igen. Det är så tråkigt! Så jag ska väl försöka hitta på någonting att göra. Men har ingen aning om vad.. och det är så trist väder ute. Kanske blir en till latis-dag trots allt.

Glad påsk

Min morgon började med att jag var ganska grinig eftersom jag blev väckt. Men efter att ha börjat kolla på Alcatraz (en ny serie som ska börja i Sverige på måndag) blev jag genast gladare. Tänk hur mycket mitt humör påverkas av mitt galna serie-tittande. Hahah.
Idag blir det lite påskfirande med påskgodis, familjen, farmor och kusinerna. Dock så saknas syrran eftersom hon fått turen att åka till Turkiet med hennes fotbollslag, så hon kommer vara där hela lovet. Saknar henne redan! ♥

Pluggis

Ligger i sängen och försöker plugga lite den här tiden på dygnet eftersom jag inte får något gjort på dagtid. Haha helt sjukt men tyvärr sant.

Imorgon (idag) är det ett fullspäckat schema. Först är det skola som vanligt och det är faktiskt en helt okej skoldag, vi ska få se våra klasströjor för 9an. Ska bli otroligt spännande att se då färgen vi valt i år är lite annorlunda. Efter skolan blir det att åka in till stan för att köpa några nödvändiga saker, kanske blir det även en liten pluggfika? Det skulle behövas eftersom att vi igår fick reda på att vi ska ha spanska prov på torsdag (vilket jag nu insåg är imorgon!) och ingen har börjat plugga än, känns ju väldigt stabilt..

Och efter att ha varit i stan måste vi tillbaka till skolan eftersom det är balmöte vid halv 7-tiden. Mindre än 2 månader kvar nu. Och jag hittade en jättefin balklänning förra helgen, dock så köpte jag den inte för att jag vill leta lite till!

Nu ska jag plugga vidare. Hoppas att ni sover gott!

Vaccination

Idag efter skolan gick jag och min syster till vårdcentralen för att vaccinera oss, gardasil-spruta nummer två. Det gjorde ont men dock inte lika ont som den första sprutan. Skönt att den sista sprutan inte ska tas förrän om några månader!

Ikväll blir det pluggpluggplugg, eller jag ska i alla fall försöka.. Jag har någon läxa/prov/inlämningsuppgift till varje dag denna vecka. Helt galet. Som tur var är min svenska lärare väldigt snäll så lyckades skjuta upp redovisningen till nästa vecka.

SÖNDAG

Två stycken jobbiga mornar i rad. Igår blev jag väck alldeles för tidigt och så hade det snöat. Jag var smått sur hela dagen på grund av snön. Men jag och syrran tog oss in till stan och såg på bio och shoppade lite trots vädret.

Så himla skönt att Mamma och Pappa har beställt hemstädning i Stockholm. Varje gång jag kommer upp till lägenheten är det alltid skinande rent vilket är superhärligt, jag som är allergisk å allt.

Och imorse när jag vaknade sken solen vilket gjorde mig glad men jag kom även på att idag är det sista lov dagen, skolan börjar imorgon. Usch.
Den kommande skolveckan kommer vara så extremt jobbig med redovisning, inlämningsuppgift och nationella.

Snälla ge mig en till vecka lov.

Cause if one day you wake up and find that you’re missing me

Godmorgon!

Var inte riktigt sugen på någon frukost imorse men det blev en smoothie. Så himla enkelt att göra och hur gott som helst. Så jag har bänkat mig framför Det ljuva havslivet med Zac och Cody med min smoothie och dator i högsta hugg. Mysig morgon!

Och idag blir det shopping. Mamma slutar redan vid 12 tiden så vi ska åka till Nacka Forum, luncha lite och shoppa. Det första som står på shoppinglistan är att kolla på vattenflaskor. Min bara rinner ut i väskan så nu ska jag hitta en som håller helt tätt. Sedan ska jag försöka tvinga ut mig själv för att springa, men det känns inte riktigt som att det kommer bli av idag..

A lazy day

Ändrade planer.. Det blev inte stan trots allt. Både jag och Bea var alldeles för trötta och kände för att ha en lat dag hemma istället. Så jag ligger nu i sängen och kollar på favorit serierna och äter glass. Känner mig så onyttig och lat man kan bli.. Men jag ska faktiskt vara duktig och gå ut och springa ikväll!

Hoppas att ni får en bra dag!

Onsdag

Godmorgon!

Lite bättre väder idag än igår, vilket gör mig lite gladare. Men det skulle inte förvåna mig om det började regna.
Jag och bästa vännen har i alla fall bestämt oss för att åka till stan idag. Vad vi ska göra och vart vi ska har vi ingen aning om men det tar vi på vägen, vi hittar alltid på något skoj så det blir bra ändå.

Fotograferingen igår var för WeSC och det gick bra. Det var jag och en till tjej, vi plåtades i ett garage med en bil. Gissa vad? Jag fick sitta på taket! Så det var något man inte testat på tidigare, kulkul! Bilderna kommer ut i en tidning i början av Maj så får hålla utkik då.

9 april 2012

Hej på er,

Idag har jag kommit hem efter att ha varit hos farmor i några dagar, alltid lika trevligt att vara där. Efter tågresan hem så var jag och mamma på stan ett tag vilket var mysigt. Vi åt lunch och kollade runt lite, vi försökte faktiskt kolla på lite klänningar inför balen. Det börjar ju bli dags för att kolla på klänning inför det nu! Jag vet på ett ungefär vad jag är ute efter så det lär nog bli bra.

Den här veckan har jag ju lov och det ska bli jätte skönt även om jag faktiskt har en del att göra.
Imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag ska på fotografering och det är call time inne i stan vid 9:30. Sedan lär jag väl vara där hela dagen. Sedan är det även fotografering på torsdagen och de andra dagarna jag träffa vänner. Och jag måste även hinna med lite pluggande vilket det ser ut som att jag inte kommer kunna.. haha.

Ha en bra vecka!

1 2