Att man inte har bra självförtroende brukar oftast vara för att man inte riktigt är nöjd med sig själv. Det man måste lära sig är att alla är fina på sitt eget sätt och man bör vara nöjd med den man är. För att försöka ge sitt självförtroende en liten boost så kan man försöka att förbättra både sin inre och yttre skönhet. Lär dig att ta hand om dig själv och gör det på ett roligt sätt!

Naglar: Målar du naglarna ofta? Får du då missfärgade naglar? En vana som är bra att ha när man målar naglarna är att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack inann man använder de färgade nyanserna, det förhindrar missfärgade naglar efteråt! Ett tips för att färgen ska hålla så länge som möjligt är att ta på ett lager ofärgat lack ovanpå färgen också.

Smink: Är du lika lat som jag? Eller hinner du bara hinner inte sminka dig på morgonen? Och ändå vill du inte att folk ska lägga märke till ditt osminkade ansikte? Då kan du satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. Dessa klara färger drar bort umärksamheten från ditt osminkade ansikte och gör att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.
Ett bra tips för dig med känslig hy är att leta efter produkter som innehåller ros och/eller lavendel. Det har faktiskt en naturlig lugnande effekt.