Hej på er,

Idag har jag kommit hem efter att ha varit hos farmor i några dagar, alltid lika trevligt att vara där. Efter tågresan hem så var jag och mamma på stan ett tag vilket var mysigt. Vi åt lunch och kollade runt lite, vi försökte faktiskt kolla på lite klänningar inför balen. Det börjar ju bli dags för att kolla på klänning inför det nu! Jag vet på ett ungefär vad jag är ute efter så det lär nog bli bra.

Den här veckan har jag ju lov och det ska bli jätte skönt även om jag faktiskt har en del att göra.
Imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag ska på fotografering och det är call time inne i stan vid 9:30. Sedan lär jag väl vara där hela dagen. Sedan är det även fotografering på torsdagen och de andra dagarna jag träffa vänner. Och jag måste även hinna med lite pluggande vilket det ser ut som att jag inte kommer kunna.. haha.

Ha en bra vecka!