Ligger i sängen och försöker plugga lite den här tiden på dygnet eftersom jag inte får något gjort på dagtid. Haha helt sjukt men tyvärr sant.

Imorgon (idag) är det ett fullspäckat schema. Först är det skola som vanligt och det är faktiskt en helt okej skoldag, vi ska få se våra klasströjor för 9an. Ska bli otroligt spännande att se då färgen vi valt i år är lite annorlunda. Efter skolan blir det att åka in till stan för att köpa några nödvändiga saker, kanske blir det även en liten pluggfika? Det skulle behövas eftersom att vi igår fick reda på att vi ska ha spanska prov på torsdag (vilket jag nu insåg är imorgon!) och ingen har börjat plugga än, känns ju väldigt stabilt..

Och efter att ha varit i stan måste vi tillbaka till skolan eftersom det är balmöte vid halv 7-tiden. Mindre än 2 månader kvar nu. Och jag hittade en jättefin balklänning förra helgen, dock så köpte jag den inte för att jag vill leta lite till!

Nu ska jag plugga vidare. Hoppas att ni sover gott!